Mascha-van-Reenen

Mascha van Reenen

is oprichter en eigenaar van BizImpress.

Na haar kappersopleiding, een leidinggevende functie bij grote kappersketen Cosmo Hairstyling en haar baan als technische adviseuse bij Wella Nederland, is Mascha door de interesse in het bedrijfsleven terecht gekomen in de reclame, communicatie en productiemarkt.

De combinatie van deze jaren en de eerdere opgedane ervaring maakte dat Mascha in 2004 haar eerste eigen bedrijf oprichtte gespecialiseerd in visagie, haarstyling, styling uiterlijke verzorging.

Mascha heeft met haar bedrijf en haar vaste team gewerkt met en voor verschillende evenementenbureau’s, fotografen, reclame- en productiebureaus, media en modeshows. Waar zij verantwoordelijk waren voor styling en visagie voor de uitingen van diverse merken.

Na haar werk voor verschillende haar- en make-up merken en met het uitgegroeide team leiden dit tot een mooie functie als freelance docent haar- , make-up- en styling op het MBO college in Amsterdam, waar zij n7 jaar werkzaam is geweest om studenten te begeleiden naar hun ondernemerschap. Tevens trainde zij docenten van diverse MBO collega’s in Nederland op het vakgebied van Imagostyling. Zij ontwikkelde samen met Danielle het imagestyling lesprogramma voor de imagostyling keuze delen voor het MBO in Nederland.

Door het begeleiden van de aankomende ZZP-ers op het MBO is Mascha zich meer gaan concentreren op het begeleiden van startende ondernemers. Als gecertificeerd coach (afgestudeerd bij Extra Mile Coach Academy) kun jij bij haar terecht. In 8 weken kun jij jezelf door middel van een succesvolle methode laten groeien in jouw performance en jouw succes als ondernemer.

Danielle Wacker

rondde na diverse management opleidingen haar visagie-opleiding af bij Else le Comte en haar styling opleiding bij B-Academy in Amsterdam.

Naast het werken in het bedrijfsleven (o.a. Randstad) werkte zijn 10 jaar als visagist, stylist en adviseur bij onder andere RTV Noord, diverse modellen- en reclamebureaus en voor bedrijven.

Door deze mix van werkzaamheden weet zij de perfecte balans te vinden voor de ‘praktische styling’ in het bedrijfsleven. Danielle kan bedrijven goed adviseren over styling, onder andere met een helder plan van aanpak, in combinatie met de merkuitstraling, een begroting, en het terugkoppelen van resultaten.
Door de jaren heen hebben Mascha en Danielle een netwerk van vakmensen om zich heen verzameld.

Danielle-Wacker

Wij werken samen met oa

Anne-Marie van Leggelo – Etiquette expert

Jose Glas – Expert in Corporate Fashion

Farid Heinsius – De presentatiemaker