Personal Branding

Doorbreek je patronen! 

Identity & Personal Branding Program 

Het programma waarna jij jezelf vol zelfvertrouwen als DE expert kunt presenteren! 

 

Herken je één of meerdere uitspraken?

Ik vind het lastig om mezelf en mijn bedrijf te introduceren en te presenteren.

Ik heb het idee dat ik structuur en focus mi

Ik wil meer overzicht waardoor ik meer resultaat behaalt in minder tijd.

Ik denk dat ik nog niet aan de top van mijn kunnen zit, maar hoe nu verder?

Andere mensen zijn succesvoller dan ik.

Ik heb honderd en één ideeën maar maak niets af

Ik wil meer energie, plezier en voldoening uit mijn werk en privé leven halen.

Meld je aan voor dit programma om jouw personal branding en zelfvertrouwen naar “the next level” te brengen!

Ons doel is om jouw persoonlijkheid op de best mogelijk manier naar voren te laten komen in een stralende en passende identiteit.  Daarbij gaat het natuurlijk om je uiterlijk, presentatie en styling. Maar ook (minstens zo belangrijk) om zelfvertrouwen, overtuigingen en inzichten. Want wij zijn van mening dat jouw echte identiteit van binnen en van buiten zit.  Als jij weet welke stappen nodig zijn om bepaalde patronen te doorbreken, dan kun je groei realiseren en zul je succesvoller worden, in je bedrijf en in je privé leven. En dit zul je terug zien in je omzet en in je relaties.

 

In dit traject van 8 weken werken we aan:

  • Jouw persoonlijke identiteit
  • Jouw belemmeringen en motivatie
  • Waar loop je tegenaan in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk?
  • Jouw concrete doelen, hoe te bereiken. Inclusief methodes die jou in je verdere leven zullen ondersteunen.
  • Jouw stijl van communicatie in relatie tot anderen.
  • Hoe je een pakkende eerste indruk maakt op bewust en op onbewust niveau, on- en offline.
  • Hoe je jouw zichtbaarheid, geloofwaardigheid én impact kunt vergroten

 

Naast de wekelijkse 1 op 1 coaching van 1 uur deel je ook mee aan verschillende activiteiten en trainingen van Bizimpress. Dit is oa een communicatie training, een fotoshootdag om je personal brand te versterken, beauty training en je maakt deel van een besloten platform van andere ondernemer die in het zelfde traject zitten.

Voor een afspraak klik hieronder

bel me terug

Voor een offerte klik hieronder

-Offerte aanvragen

Mascha van Reenen, Identity stylist & coach

Inmiddels ben ik bijna 15 jaar fulltime ondernemer, met alle ups en downs die daarbij horen. En ik ben moeder van twee nu volwassen dochters. Mijn motto: blijf vooral bij jezelf.

Na de kappersopleiding, een leidinggevende functie bij kappersketen Cosmo Hairstyling en een baan als technisch adviseur bij Wella Nederland ging ik werken in de reclamewereld. In 2004 richtte ik mijn eerste bedrijf op: Het Beauty Team, gespecialiseerd in visagie, haarstyling, styling en uiterlijke verzorging. Met dit bedrijf en met een vast team heb ik gewerkt met en voor verschillende evenementenbureaus, fotografen, reclame- en productiebureaus, media en modeshows. Wij waren verantwoordelijk voor de styling en visagie voor de (reclame)uitingen van diverse grote merken.

Zo heb ik ook gewerkt voor verschillende haar- en make-upmerken, wat leidde tot een mooie functie als freelance docent haar, make-up en styling op het MBO College Zuid in Amsterdam. Daar heb ik gedurende zeven jaar studenten begeleid naar ondernemerschap. Tevens train(de) ik docenten van diverse MBO’s in Nederland op het gebied van imagostyling. En ik ontwikkelde samen met Danielle het lesprogramma voor de imagostyling-keuzedelen voor het MBO in Nederland. In 2013 zette ik mijn tweede bedrijf op: Bizimpress, gespecialiseerd in personal branding.

Na de begeleiding van aankomend ZZP’ers op het MBO, richt ik mij nu op het begeleiden van ondernemers. Als gecertificeerd coach (afgestudeerd bij Extra Mile Coach Academy in Amsterdam) help ik ondernemers – in allerlei branches – groeien op zakelijk en privé vlak. Het zijn vaak de ondernemers die al een tijdje op weg zijn, die tegen zaken als zichtbaarheid en personal branding aanlopen. Hen helpen naar The Next Level, daar word ik blij van!

Voor een vrijblijvende afspraak kun je mij bellen op 06-22 42 42 51 of mailen naar info@bizimpress.com.