BIZ- foto's en meer
zakelijke foto
BIZ- FOTO'S VOOR JOUW BEDRIJF

FOTO’S voor website en ‘ smoelenboeken”

Met goede foto’s op je website of op social media kun je meteen een pakkende indruk maken. Door de juiste setting en sfeer geef je het juiste gevoel waarbij jouw klant of toekomstige klant zich meteen tot jouw bedrijf aangetrokken voelt.

De foto’s kunnen gemaakt worden bij jou op kantoor of op een andere locatie, alles is mogelijk. Van te voren bespreken wij samen met de fotograaf het doel van de foto’s zodat we vanuit daar ook kunnen kijken welke fotograaf of locatie er het beste bij zou passen.

Zodra wij dát weten en het aantal mensen die op de foto gezet moeten worden maken wij een offerte.

KOSTEN ZIJN OP AANVRAAG

 

-Offerte aanvragen

-Offerte aanvragen

 

BIZ- EVENTS & VIDEOMARKETING

BIZ- EVENTS

Evenementen en beurzen zijn voor veel bedrijven een zeer belangrijk middel voor het optimaliseren van zichtbaarheid, het onderhouden van relaties met bestaande klanten, het aantrekken van nieuwe prospects en het creeren van nieuwe samenwerkingen.
Alles draait om die eerste snelle geweldige impressie. Bizimpress helpt daarbij.

 

Voor en tijdens een event zorgt Bizimpress dat uw personeel er op en top uit ziet. Hostessen, werknemers en sprekers worden voor een evenement gestyled en opgemaakt, geheel in het teken van het thema of in de stijl van het bedrijf. Uw bedrijf is voor de totale eventstyling bij Bizimpress in goede handen, onder andere door de jarenlange en brede ervaring van ons team.
Achter de schermen zorgt het team ervoor dat werknemers een kleine touch-up krijgen, zodat zij vol vertrouwen op het event kunnen rondlopen tussen de gasten en bezoekers. Voor sprekers zorgt Bizimpress ervoor dat zij er zeer verzorgd, professioneel en uitnodigend uit zullen zien. Voor de hostessen kunnen wij de gehele styling en make-up oppakken, naar de behoefte van onze klant.

 

BIZ- VIDEOMARKETING

Wil jij met je bedrijf goed vindbaar zijn in de zoekmachines met een mooie promotiefilm? In onze promofilm op deze pagina zie je wat Bizimpress kan doen voor je. Wij regelen dus alles in 1x. Handig? Ja. Noodzakelijk om een promofilm van jezelf of je bedrijf te hebben? Ja;)

Wij gaan met jou om de tafel of te kijken wat het doel is, wat je wilt communiceren en wie jij met de video wilt aantrekken.

Meer info neem contact met ons op.

KOSTEN ZIJN OP AANVRAAG

 

-Bel me terug

bel me terug

 

-Offerte aanvragen

-Offerte aanvragen