Boost je impressie

1 dag – groepstraining

Beste ondernemer,

Waar moet je beginnen als startende ondernemer? Met je logo, een website en je visitekaartjes? Of begin je gewoon en zie je wel welke kant het op gaat? Het lijkt wel een kip-en-eiverhaal. Maar de key tot een succesvol bedrijf ben JIJ. Dus begin bij jezelf. Waar sta jij voor, wie ben jij en hoe kun je daarin jezelf het beste presenteren?

Tijdens deze training ”Boost jouw vliegende start” ga je aan de slag met jouw (zakelijke) identiteit.
Een goede presentatie van jezelf, geeft je zelfvertrouwen en geeft jou die expert status waardoor je mensen als een magneet naar je toe trekt.  
Wist je dat een eerste indruk voor 50% bestaat uit non-verbale communicatie? Dat is jouw houding en kleding. De andere 50% bestaat uit jouw verhaal en de manier van communiceren. Wij hebben een dag voor jou samengesteld waarin al deze items zitten, zodat jij die vliegende start kan maken.
Vanuit jouw identiteit heb je een richtlijn voor de rest van je bedrijf. Jouw persoonlijkheid versterkt jouw website, visitekaartjes, social media en zelfs het interieur van jouw bedrijf. Bij ons krijg je deze richtlijn binnen een dag in kaart.

Na deze dag – met veel ruimte voor persoonlijke aandacht:

* Ben jij je bewust van de indruk die je maakt; verbaal, non-verbaal en met je presentatie
* Weet je wat jouw stijl is, waardoor dit jou ondersteunt om krachtig en vol zelfvertrouwen naar buiten te treden
* Weet je wat kleuren doen voor jouw uitstraling en persoonlijkheid. Zodat jij hier gebruik van kunt maken en je krachtiger en zelfverzekerder voelt
* Weet je hoe jij jouw communicatie kan versterken en op de juiste momenten kan inbrengen. Zodat je de boodschap nog beter kan overbrengen.
* Heb jij twee mooie foto’s van jezelf die jouw uitstraling ondersteunen op social media en website.

Wat is jouw investering voor deze vliegende start?
Tot 19 november profiteer je van een vroegboekkorting en betaal je € 397 exclusief btw.
(Daarna betaal je € 497 per persoon) 
Deze dag is uiteraard inclusief een heerlijke (evt. vegetarische) lunch en koffie/thee.


Trainingsdatum: 3 december 2019

Tijd: 9.30 uur -17.30 uur

Locatie: ’t Wapen van Kennemerland

Ramplaan 125 in Haarlem

Via onderstaande link kun je je plek claimen. 

Voor deze bijzondere dag zijn maximaal 9 plaatsen beschikbaar want wij houden het graag zo persoonlijk mogelijk en om ervoor te zorgen dat iedereen alles uit deze training haalt. Dus reserveer snel jouw plek!

Groetjes 

Mascha van Reenen van Bizimpress
Martine Verheij van Your Professional Style Coach
Natasja Noordervliet van Noordervliet Photography

 

Mascha-van-Reenen-van-Bizimpress
Martine-Verheij-van-Your-Professional-Style-Coach
Natasja-Noordervliet-van-Noordervliet-Photography

Wat klanten zeggen:

Ik ging successen schrijven en had meer focus gekregen, door methodes die jij mij aan gaf. En mijn collega’s hebben er ook meteen profijt van;)
Mascha ik was heel blij met je. Je bent positief, helder, gezellig en vooral energiek. Daar krijg je echt een boost van. Iris, Kinderdagverblijf medewerkster


” Interessante informatie tijdens de training van Mascha over het brein én de invloed van (niet) afgestemde kleding op het eerste contact. Ik … als ondernemer, hoe bewust ben ik me hier eigenlijk van?
Vanmorgen trok ik iets anders aan. Ik moest er zelf om lachen. Beter op
mijn lijf geschreven én die van de klant (denk ik” ) – Margreet Snaas coach


Zelf heb ik nooit echt sterk de behoefte gevoeld om me te laten coachen, helpen of begeleiden in mijn dagelijkse leven. Daarentegen besefte ik vaker en vaker dat ik in dat dagelijkse leven steeds tegen dezelfde problemen opliep. Hoeven geen grote problemen te zijn hoor maar ze zorgen er net genoeg voor dat je nooit echt stappen voorwaarts maakt.

Door alles te blijven doen hoe je het altijd al deed, zul jij geen grote veranderingen bewerkstelligen. Je blijft een beetje hangen, stil staan en dat is geen sleutel tot succes of een makkelijker en dus leuker leven.
Door samen te werken met mijn eigen life coach heb ik in 3 maanden leren te begrijpen hoe je je eigen succes kunt vergroten. Moeilijk? Helemaal niet! Veel werk? Echt niet! Michiel, werkzoekende uit Landsmeer
 
De professionals van Bizimpress kijken altijd eerst naar je persoonlijkheid en merk en passen daar de juiste stijl bij. Ik weet niet hoe vaak ik inmiddels tegen Mascha heb gezegd: ‘ben ik dat? Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien.’ Je beste zelf naar voren brengen, dat is de absolute kracht van Bizimpress!!- Caroline Visser, HR manager


Wat deelnemers over de training Boost je impressie zeggen:

 

Francis Lansink:

Boost je impressie heette de training die ik gevolgd heb bij Mascha. 

Ik kreeg al een energy boost van de locatie! …het weer zat ook mee. In het groen, omringd door water en volop zon. 

We waren met een kleine groep, dus er was veel ruimte voor interactie. 

Mascha zelf is een stralend en inspirerend persoon met veel energie. Oprechte aandacht voor de deelnemers en passie voor wat ze doet. Daar houd ik van!    

Monique Dekker:

Ik wist niet wat mij te wachten stond. Wat een goede uitleg is er gegeven over communicatie stijlen. Ik heb daar nooit bij stilgestaan. Ik heb de training als zeer positief ervaren.


Jose Glas:

Wat een eye-opener als je feedback krijgt over hoe je je zelf presenteert. De communicatie stijlen wil ik eigenlijk meteen toepassen. Het was een zeer heldere, informatieve dag. Met een heerlijke lunch.

 

Meer referenties zijn te vinden op: referenties

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

LINKDIN

YOUTUBE