Enige tijd geleden heb ik bij jouw Boost je impressie workshop meegemaakt en ik kan niet zeggen dat ik erg onder de indruk was.
Ik zag een vakvrouw aan het werk die heel p pragmatisch te werk ging. De ondernemers die aanwezig waren zagen ineens het licht!
iedereen had wel een idee waar ze naar toe wilden met hun uitstraling maar jij liet heel snel zien dat zij eigenlijk maar wat deden en niet echt gestructureerd en consequent te werk gingen.
Met andere woorden ze deden maar wat.
Dankzij jouw structurele opbouwen za je de groep steeds scherper met zichzelf aan het werk gaan en uiteindelijk de dag afgesloten met een duidelijke richting en visie over wat zijn nou eigenlijk wilde bereiken en met de juiste tools naar huis gingen om dit ook te kunnen bereiken.
Soms lijkt het zo simpel maar in de praktijk blijkt het moeilijker dan gedacht.
Jij brengt dit heel duidelijk naar voren en legt de pijnpunten bloot. Soms met hilarische momenten tot gevolg. Feedback is een kadootje;)

Ik kan jou en jouw boost je impressie workshop van harte aanbevelen aan iedere ondernemer. Zelfs voor diegene die denkt dat hij goed bezig is, want de hele dag was een eyeopener.

Dank je wel,
Fred Scholten
Social Concepts

Fred Scholten

Haarlem, vrijdag 17 januari 2020

Misschien herkennen jullie je ook in het volgende.
Mijn focus dwaalde geregeld af en mijn agenda riep lange tijd weerstand op bij mij. Er stonden veel dingen in die of op voorhand of achteraf weerstand op riepen.. Het waren de dingen die ik voor me uit schoof omdat ik er of stiekem geen zin in had of omdat ik ze lastig vond. Of dingen te doen die me heel leuk leken, maar waarvan ik me achteraf afvroeg, waarom ik ze nou eigenlijk had gedaan? Wat had het bijgedragen aan mijn drukke ondernemers planning?

Eerder dit jaar ontving ik een uitnodiging van Mascha voor haar Mastermind cursus.
Twijfel twijfel. Elke week, 8 weken lang…
Ik doe al zo veel aan mijn branding. Mijn agenda zit al zo vol. Niet met de juiste dingen want als ik net zo veel facturen kon versturen als ik moest betalen dan was het doel bereikt.
Ach Natasja en Paulien doen ook mee, lijkt me in ieder geval wel gezellig.
Eenmaal aan boord kreeg ik het eerst Spaans benauwd. WEER een verplichting in mijn agenda erbij.. hoe dan?  WEERSTAND.

Gelukkig deed ik mee. Het was veel meer dan werken aan je online en offline branding. In deze 8 weken leerde ik toch wel als eerst doelen te stellen en daar naar toe te werken. Doelen stellen deed ik al veel, maar dit moesten meetbare doelen zijn. Lastig! Weer die weerstand 😉

Het volgende was die volle agenda een kritische blik toe te werpen want waar droegen al die agenda vullingen aan bij als ik er 1 mijn doel niet mee bereik en 2 het geen betaalde facturen oplevert.

Die onzekerheid die ik had als starter, zo leerde ik dat hebben vele ondernemers.
Pff wat een geruststelling!

Een stemtraining leerde mij hoe ik overkom, een blik door mijn online profielen leerde dat ik gelukkig mijn huisstijl doorvoer in alle uitingen. Ik heb een authentiek verhaal. Niet verzonnen, maar een uit mijn hart. En mooie profielfoto’s die passen bij wat ik wil uitstralen.

Doe ik het wel goed? Hoe kom ik over, matcht mijn idee hoe ik wil over komen wel met de indruk die ik achter laat?
Na deze 8 weken stroken mijn agenda items niet alleen meer met mijn doelen. Ik herken en waardeer mijn doelen, successen en leerpunten.

Ja het was gezellig en ja het was de moeite waard. En ik heb een aantal hele leuke dames een stuk beter leren kennen en we motiveren en steunen elkaar nog steeds in onze groepswhatsapp.

Mascha van Bizimpress: ik beveel je aan.

Met vriendelijke groet,
Rachel Schulte Familie Mediation

Rachel Schulte Familie Mediation

De 8-weekse training bij Mascha van Bizimpress heeft veel impact gehad, ook al ging dat soms met tranen gepaard. Of misschien juist daarom wel! Anders kijken naar jezelf, naar je bedrijf en duidelijke doelen stellen in plaats van maar gewoon doen zonder ver vooruit te denken, was heel zinvol. Je successen delen met elkaar vraagt een andere kijk op wat je doet en eigenlijk vaak normaal vindt. Dat is zeker iets wat ik blijf doen, ook met mensen om me heen.

Het van elkaar leren in een groep met heel diverse vrouwen is waardevol, zo leer je door andere inzichten je eigen comfortzone te verlaten.

Mascha is een superlieve én recht door zee-coach die doorvraagt en je aan het denken zet, altijd met respect en lieve intentie.
De inhoud was heel afwisselend en daardoor elke keer verrassend. En als klap op de vuurpijl heb ik geweldige foto’s voor op mijn site en social media.
Bedankt Mascha en mede-cursisten voor de open en liefdevolle houding naar elkaar.
Katinka Reiss STEM training coaching therapie
Katinka Reiss

Op aanraden van Fred Scholten besloot ik een VIP dag te boeken bij Mascha van Reenen. Dit om mij zelf weer op de kaart te zetten en een andere kijk op mijn uitstraling en bijbehorende garderobe te krijgen.

Na een bevredigende intake bij mij thuis besloot ik de dag ook daadwerkelijk te boeken.

Na binnenkomst bij mij thuis begon de dag eigenlijk direct: ‘Wie ben ik?’ ‘Wat ben ik?’, maar vooral: ‘Wie wil ik zijn?’ Eerlijk en direct gingen we door mijn do’s en don’ts heen; soms confronterend, maar wel helder zonder poespas. Op basis daarvan werd na inspectie van mijn kledingkast de helft zo’n beetje afgekeurd, maar kwamen er ook kledingstukken boven drijven die ik nooit zelf had ingezet. Met deze gegevens gingen we naar Gentleman’s Place De Stijlmeesters in Aalsmeer. Een bijzonder goede partner van haar die zeer aanvullend zijn bijdrage aan deze VIP dag gaf.

Na 3,5 uur passen, bekijken, samenstellen en wisselen van mijn reeds aangeschafte kleding i.c.m. de nieuwe kleding uit de zaak kwam ik bijzonder geslaagd naar buiten. Ik voelde me prettig en zeker ook de kleding gaf mij in de zaak al een zekerder gevoel. Het paste goed, het voelde goed, maar vooral; het stond goed. Wat niet kon of stond wees ze resoluut af, maar ook liet ze me dingen combineren die ikzelf nooit zou hebben uitgezocht. Met enkele aankopen bezat ik ineens 9 verschillende outfits en meer d.m.v. combineren.

Over of ik anderen deze dag met Mascha kan aanbevelen kan ik kort zijn. Ja!
Ze geeft je een nieuw/ander beeld van jezelf en laat je zien wat je eigenlijk diep van binnen wel weet, maar (nog) niet gebruikt; tools tot succes; doelen stellen en de weg bewandelen naar dat doel.

Ik ben zeer tevreden en kan weer nieuwe stappen gaan maken. Ernest van Hartingsveldt, zanger

Ernest van Hartingsveldt

Mascha, jou wil ik graag een testimonial geven. Ik zou dat kunnen doen op persoonlijke titel want ook ik ben bij jou door de wasstraat gegaan  maar dan zou ik eerst een testimonial willen geven aan Hermine. Immers; ik wilde pas weer een kleedhokje in als ik eenpaar kilo kwijt was en werd wat lekkerder in mijn vel zat. Dankzij jullie beide heb ik nu een andere kledingkast . presteer ik anders op het werk en voel ik mij een stuk prettiger.

Maar zoals gezegd, deze is voor Mascha. Want toen ik die dag  op de boot had gehad bedacht ik me: Dit gun ik een medewerker ook. Borgmedewerkers werken keihard en zorgen doorgaans beter voor anderen dan voor zichzelf. Bovendien hebben ze r het inkomen ook niet naar om zichzelf eens in de watten te laten leggen den daarom organiseert ik de afgelopen zomer een verkiezing voor “ de meeste inspirerende collega” 

Medewerkers mochten hun collega nomineren en zo kwam het dat Anneke uiteindelijk de styling/verwendag bij Mascha won.

Dit mailde Anneke achteraf:

Nou zoals je weet heb ik de styling dag gehad en ik ben nu nog knapper dan ik al was (hahaha)

Het was erg leuk. Het was op de woonboot van Mascha, een fantastische locatie in Broek in Waterland. Ik werd voorgesteld aan Mascha, erg leuke dame met veel verstand van mode en styling. Ik heb ik het een en ander verteld over mezelf, met een bakkie koffie erbij en daarna heb ik een moodboard gemaakt, om zo er achter te komen wat mijn smaak is. Ik kreeg advies over mijn haar en make-up en welke kleuren en tinten het beste bij mij passen. Daarna zijn we gaan lunchen in Monnickendam en toen 1,5 uur wezen shoppen bij een vintage store in Monnickendam. Hier was alles te vinden; schoenen, tassen, kleding, een winkel vol met nieuwe en gebruikte spullen. Je keek je ogen uit.

Kortom een leuke dag en veel van alles geleerd.

Hoe leuk is dit, Mascha. Ik vond het minstens zo leuk om die dag zelf te ondergaan als ik het vond om hem weg te geven aan iemand. Mascha wat ontzettend goed gedaan

Helma Meeuwissen

directeur Kennemerhart

Helma Meeuwissen
Wat stond mij eigenlijk te wachten? ik liet het maar op mij afkomen.
Ik ging op zoek naar mijn doel, en leerde nog beter plannen en acties maken om mijn doel te behalen.
Ik ging successen schrijven en had meer focus gekregen, door methodes die jij mij aan gaf. En mijn collega’s hebben er ook meteen profijt van;)
Mascha ik was heel blij met je. Je bent positief, helder, gezellig en vooral energiek. Daar krijg je echt een boost van. Dank voor je tijd en heel veel succes met je bedrijf.
Lieve groet Iris
Iris, kinderdagverblijf medewerkster
Iris, kinderdagverblijf medewerkster

Zelf heb ik nooit echt sterk de behoefte gevoeld om me te laten coachen, helpen of begeleiden in mijn dagelijkse leven. Daarentegen besefte ik vaker en vaker dat ik in dat dagelijkse leven steeds tegen dezelfde problemen opliep. Hoeven geen grote problemen te zijn hoor maar ze zorgen er net genoeg voor
dat je nooit echt stappen voorwaarts maakt. Door alles te blijven doen hoe je het altijd al deed, zul jij geen grote veranderingen bewerkstelligen. Je blijft een beetje hangen, stil staan en dat is geen sleutel tot succes of een makkelijker en dus leuker leven.
Door samen te werken met mijn eigen life coach heb ik in 3 maanden leren te begrijpen hoe je je eigen succes kunt vergroten.
Moelijk? Helemaal niet! Veel werk? Echt niet!

Door op een professionele manier je eigen pad naar succes te bewandelen, te bekijken, te beschrijven en dus te begrijpen kan ook jij doelen leren stellen of bijstellen. Meer geluksmomenten  in je leven dus.
Meer succes, makkelijker leven en een betere kijk op jezelf. Ik ben het gewoon gaan doen en vond het een openbaring. En, echt waar, ik ben er duidelijk succesvoller door geworden.( een van mijn doelen een baan, én dat heb ik nu;)
Op het persoonlijke vlak maar ook zakelijk en zelfs in de liefde werpt het zijn vruchten af.
Life coaching is geluk en succes ineen.
Verbeter jouw wereld, begin bij jezelf! Succes gegarandeerd, gelukkig.
Dank Mascha succes met je Biz Performance plan. Ik raad jou iedereen aan!

Michiel uit Landsmeer, 46 jaar

Afgelopen zomer ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen en ik moet zeggen, ik vind het leuk! 

Wel zijn er dingetjes waar ik tegenaan loop die ik lastig vind en ook moeilijk om onder ogen te zien. Dat ik gewoon niet goed weet hoe ik dat aan moet pakken en zo kwam het dat ik via een wederzijdse kennis in contact kwam met Mascha van Reenen.

Vanaf november ben ik gecoached en begeleid door haar en ik moet zeggen dat ging geweldig! Haar luisterend oor, rustige manier van spreken was al fijn, maar zij daagde mij ook uit door over dingen na te denken, anders te benaderen en doelen te stellen die ook haalbaar zijn! Door de handvatten die ik aangereikt kreeg kan ik nu beter omgaan met weerstand en/of lastige situaties, ga dingen niet meer uit de weg, ik werd door haar gemotiveerd en geïnspireerd.

Naast de coaching hebben wij ook mijn styling en houding aangepakt. Om nog meer zelfvertrouwen uit te stralen naar mijn klanten. Eindelijk weet ik waar ik mij echt goed in voel en hoe ik de ondernemer waarbij nu zelfs de klanten gewoon op mij afkomen. Wonderlijk hoe je binnenkant en buitenkant samen werkt.

 Ik ben blij dat ik deze kans kreeg en gegrepen heb! Als startende ondernemer raad ik Mascha iedereen aan. 15 jaar werkervaring en 45 jaar levenservaring maakt haar een natuurlijke, authentiek personal coach!!

Kapper uit Purmerend

Ik heb een VIP-dag gehad bij Mascha. Waarom? Ik kon wel even een boost gebruiken. Als ondernemer ontwikkel ik me continue en het was tijd om te kijken wat dit nu betekende voor mijn persoonlijk uitstraling.
Uiteindelijk ging het maar om één ding: Even aandacht voor mezelf.

Mascha is eerlijk, warm en ook heel gezellig om de dag mee door te brengen. Ze komt met hele concrete tips. Voor de inhoud van mijn kledingkast, die ik in een koffer had meegenomen. Over wat type en model kleding mij het beste staat en natuurlijk de nodige make-up tips. Het hoogtepunt van de dag was het shoppen bij Vintage Brands met mijn persoonlijk stylist. Wat voelt dat als een luxe! Ik kwam echt thuis met kleding, die ik zelf nooit had gepakt maar die mijn hele ik een enorme boost gaven. Het gaat echt verder dan alleen de buitenkant. Het doet wat met je als persoon. Het was een:

Dag van aandacht voor mezelf
Dag van wie ben ik en wat wil ik uitstralen
Dag vol energie
Dag vol zelfvertrouwen
Hier ben ik!

En zelfs maanden er na werkt het nog steeds door!

Denise Huibers
FactorRood

Denise Huibers FactorRood
de Stijl Masterclass, 12 september 2017
Zo op jullie lijf geschreven.

Samen koken in het Ronald McDonaldshuis voor ouders met een ernstig ziek
kind, nieuwe ontmoetingen met relaties van Mascha en Christiaan en hun
passie om mensen te laten stralen. Echt op hun lijf geschreven. Bijzonder
en de combi met de masterclass matchte perfect.  Interessante informatie
over het brein én de invloed van (niet) afgestemde kleding op het eerste
contact. Ik … als ondernemer, hoe bewust ben ik me hier eigenlijk van?
Vanmorgen trok ik iets anders aan. Ik moest er zelf om lachen. Beter op
mijn lijf geschreven én die van de klant (denk ik).
Dank je, Mascha, Christiaan (en kok Hoi Chin)

Margreet Snaas
Trainer/Coach Escalar
Margreet Snaas