Op aanraden van Fred Scholten besloot ik een VIP dag te boeken bij Mascha van Reenen. Dit om mij zelf weer op de kaart te zetten en een andere kijk op mijn uitstraling en bijbehorende garderobe te krijgen.

Na een bevredigende intake bij mij thuis besloot ik de dag ook daadwerkelijk te boeken.

Na binnenkomst bij mij thuis begon de dag eigenlijk direct: ‘Wie ben ik?’ ‘Wat ben ik?’, maar vooral: ‘Wie wil ik zijn?’ Eerlijk en direct gingen we door mijn do’s en don’ts heen; soms confronterend, maar wel helder zonder poespas. Op basis daarvan werd na inspectie van mijn kledingkast de helft zo’n beetje afgekeurd, maar kwamen er ook kledingstukken boven drijven die ik nooit zelf had ingezet. Met deze gegevens gingen we naar Gentleman’s Place De Stijlmeesters in Aalsmeer. Een bijzonder goede partner van haar die zeer aanvullend zijn bijdrage aan deze VIP dag gaf.

Na 3,5 uur passen, bekijken, samenstellen en wisselen van mijn reeds aangeschafte kleding i.c.m. de nieuwe kleding uit de zaak kwam ik bijzonder geslaagd naar buiten. Ik voelde me prettig en zeker ook de kleding gaf mij in de zaak al een zekerder gevoel. Het paste goed, het voelde goed, maar vooral; het stond goed. Wat niet kon of stond wees ze resoluut af, maar ook liet ze me dingen combineren die ikzelf nooit zou hebben uitgezocht. Met enkele aankopen bezat ik ineens 9 verschillende outfits en meer d.m.v. combineren.

Over of ik anderen deze dag met Mascha kan aanbevelen kan ik kort zijn. Ja!
Ze geeft je een nieuw/ander beeld van jezelf en laat je zien wat je eigenlijk diep van binnen wel weet, maar (nog) niet gebruikt; tools tot succes; doelen stellen en de weg bewandelen naar dat doel.

Ik ben zeer tevreden en kan weer nieuwe stappen gaan maken. Ernest van Hartingsveldt, zanger