Enige tijd geleden heb ik bij jouw Boost je impressie workshop meegemaakt en ik kan niet zeggen dat ik erg onder de indruk was.
Ik zag een vakvrouw aan het werk die heel p pragmatisch te werk ging. De ondernemers die aanwezig waren zagen ineens het licht!
iedereen had wel een idee waar ze naar toe wilden met hun uitstraling maar jij liet heel snel zien dat zij eigenlijk maar wat deden en niet echt gestructureerd en consequent te werk gingen.
Met andere woorden ze deden maar wat.
Dankzij jouw structurele opbouwen za je de groep steeds scherper met zichzelf aan het werk gaan en uiteindelijk de dag afgesloten met een duidelijke richting en visie over wat zijn nou eigenlijk wilde bereiken en met de juiste tools naar huis gingen om dit ook te kunnen bereiken.
Soms lijkt het zo simpel maar in de praktijk blijkt het moeilijker dan gedacht.
Jij brengt dit heel duidelijk naar voren en legt de pijnpunten bloot. Soms met hilarische momenten tot gevolg. Feedback is een kadootje;)

Ik kan jou en jouw boost je impressie workshop van harte aanbevelen aan iedere ondernemer. Zelfs voor diegene die denkt dat hij goed bezig is, want de hele dag was een eyeopener.

Dank je wel,
Fred Scholten
Social Concepts