Mascha, jou wil ik graag een testimonial geven. Ik zou dat kunnen doen op persoonlijke titel want ook ik ben bij jou door de wasstraat gegaan  maar dan zou ik eerst een testimonial willen geven aan Hermine. Immers; ik wilde pas weer een kleedhokje in als ik eenpaar kilo kwijt was en werd wat lekkerder in mijn vel zat. Dankzij jullie beide heb ik nu een andere kledingkast . presteer ik anders op het werk en voel ik mij een stuk prettiger.

Maar zoals gezegd, deze is voor Mascha. Want toen ik die dag  op de boot had gehad bedacht ik me: Dit gun ik een medewerker ook. Borgmedewerkers werken keihard en zorgen doorgaans beter voor anderen dan voor zichzelf. Bovendien hebben ze r het inkomen ook niet naar om zichzelf eens in de watten te laten leggen den daarom organiseert ik de afgelopen zomer een verkiezing voor “ de meeste inspirerende collega” 

Medewerkers mochten hun collega nomineren en zo kwam het dat Anneke uiteindelijk de styling/verwendag bij Mascha won.

Dit mailde Anneke achteraf:

Nou zoals je weet heb ik de styling dag gehad en ik ben nu nog knapper dan ik al was (hahaha)

Het was erg leuk. Het was op de woonboot van Mascha, een fantastische locatie in Broek in Waterland. Ik werd voorgesteld aan Mascha, erg leuke dame met veel verstand van mode en styling. Ik heb ik het een en ander verteld over mezelf, met een bakkie koffie erbij en daarna heb ik een moodboard gemaakt, om zo er achter te komen wat mijn smaak is. Ik kreeg advies over mijn haar en make-up en welke kleuren en tinten het beste bij mij passen. Daarna zijn we gaan lunchen in Monnickendam en toen 1,5 uur wezen shoppen bij een vintage store in Monnickendam. Hier was alles te vinden; schoenen, tassen, kleding, een winkel vol met nieuwe en gebruikte spullen. Je keek je ogen uit.

Kortom een leuke dag en veel van alles geleerd.

Hoe leuk is dit, Mascha. Ik vond het minstens zo leuk om die dag zelf te ondergaan als ik het vond om hem weg te geven aan iemand. Mascha wat ontzettend goed gedaan

Helma Meeuwissen

directeur Kennemerhart