Afgelopen zomer ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen en ik moet zeggen, ik vind het leuk! 

Wel zijn er dingetjes waar ik tegenaan loop die ik lastig vind en ook moeilijk om onder ogen te zien. Dat ik gewoon niet goed weet hoe ik dat aan moet pakken en zo kwam het dat ik via een wederzijdse kennis in contact kwam met Mascha van Reenen.

Vanaf november ben ik gecoached en begeleid door haar en ik moet zeggen dat ging geweldig! Haar luisterend oor, rustige manier van spreken was al fijn, maar zij daagde mij ook uit door over dingen na te denken, anders te benaderen en doelen te stellen die ook haalbaar zijn! Door de handvatten die ik aangereikt kreeg kan ik nu beter omgaan met weerstand en/of lastige situaties, ga dingen niet meer uit de weg, ik werd door haar gemotiveerd en geïnspireerd.

Naast de coaching hebben wij ook mijn styling en houding aangepakt. Om nog meer zelfvertrouwen uit te stralen naar mijn klanten. Eindelijk weet ik waar ik mij echt goed in voel en hoe ik de ondernemer waarbij nu zelfs de klanten gewoon op mij afkomen. Wonderlijk hoe je binnenkant en buitenkant samen werkt.

 Ik ben blij dat ik deze kans kreeg en gegrepen heb! Als startende ondernemer raad ik Mascha iedereen aan. 15 jaar werkervaring en 45 jaar levenservaring maakt haar een natuurlijke, authentiek personal coach!!