Is het niet de droom van iedere vrouw om een keer een stylist tot je beschikking te hebben? Iemand die je helpt met het uitzoeken van kleding in de stijl, de kleuren en vormen die bij jou passen? Het was in ieder geval wel mijn droom. En die droom bleek heel bereikbaar, want ik boekte gewoon een VIB-dag bij Mascha. 

Ik weet nu welke kleuren bij me passen, welke kledingstijl me goed staat en waarom. Dat scheelt tijd (want ik kan nu doelgericht winkelen) en geld (want ik heb geen miskopen meer). De kosten voor een VIB-dag heb je er dus snel weer uit. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooraf wat sceptisch was over het maken van een moodboard (dat is een vel waarop je plaatjes plakt die je uit allerlei bladen hebt scheurt), maar dat heeft me wel degelijk geholpen. Ik kreeg overzicht. 

Mascha heeft verstand van kleding, stijl, make-up en haar. Toen we gingen winkelen in een fantastische winkel met vintage merkkleding, droegen Mascha en de verkoopster allerlei kledingstukken aan in mijn maat en mijn smaak. In no time had ik drie jurkjes, een broek en een blouse. En die draag ik heel vaak.  

Een VIB-dag met Mascha kan ik iedere vrouw aanraden. Je voelt je daarna een stuk zekerder en dat is goed voor je omzet!

Liefs, Marieke Serruijs Tekst en voice-over