Spannend! Vandaag zou ik met personal shopper Daniëlle Wacker in Groningen op pad gaan. Als voorbereiding hierop was de opdracht maak een mood board met foto’s van outfits die je mooi vindt, waar je je lekker in voelt en die jou karakteriseren. Enorm leuk en leerzaam om te doen! Zelfs voordat we überhaupt op stap waren geweest, was het eerste kwartje al gevallen.. ik wist eigenlijk wel degelijk wat ik mooi vond!

Eerst gingen we kennismaken en gezellig koffiedrinken en bespraken we het mood board wat ik had samengesteld. Daniëlle gaf aan welke punten haar hierbij opvielen, leuk en nuttig om te beseffen hoe onbewust je hierin keuzes maakt. Verder vertelde ze over de belangrijkste valkuilen tijdens het shoppen en waar je op moest letten qua figuur en modellen van kleding. Daniëlle had nadrukkelijk aangegeven dat het absoluut niet een verplichting was om kleding te kopen, we zouden ons oriënteren en Daniëlle zou advies geven over de effecten van de verschillende modellen, en eigenlijk ideeën aandragen over wat zou je kunnen combineren wat zou je juist wel en niet moeten doen. Mijn verborgen agenda was wel om met minimaal een paar outfits naar huis terug te keren 😉

Daniëlle bedankt voor deze fantastische zaterdag! Ik heb enorm veel geleerd, ben een hele mooie garderobe rijker en ik vond het erg gezellig! Ik kan niet beloven dat ik al je tips hebt onthouden en zal als de zomer eraan komt graag weer een beroep op je doen!

Op kantoor en privé heb ik inmiddels zo ontzettend veel complimenten gekregen over mijn kleding, ongelofelijk! Het past echt bij mij, is elegant, stijlvol en toch eenvoudig met heerlijk zachte stoffen.