slider01
Mascha5_uitsnede

BizImpress gelooft dat mensen de belangrijkste schakel zijn voor bedrijven en merken. Mensen brengen namelijk een merk tot leven.

Daarom helpen wij bedrijven en medewerkers om een blijvende, gewenste indruk te maken.

Wat zijn de juiste ingrediënten voor een gewenste indruk die op langere termijn voor je blijft werken?

Goede communicatie, verbaal en non-verbaal, en styling.

Al deze facetten hebben wij in verschillende trajecten verwerkt. Van 1-op-1 coaching tot eendaagse trainingen of een VIB-dag.

Alleen als jij als ondernemer of leidinggevende jouw eigen identiteit durft te laten zien, kun jij een indruk maken waarbij jij automatisch de personen en bedrijven aantrekt die bij jouw merk passen. Het zal lange relaties opleveren op basis van de juiste energie en vertrouwen.

Als Identity Stylist breng ik mijn jarenlange ervaring en meerdere expertises samen om de best mogelijke resultaten neer te zetten voor jou als klant.

Bedrijven

BIZ-training voor bedrijven

Wij geloven dat jouw medewerkers een belangrijke schakel zijn in het succes van jouw bedrijf. Waarschijnlijk heb je veel tijd en geld besteed aan een mooie huisstijl en een brandinghandboek voor alle marketinguitingen.

Wellicht is zelfs het interieur weloverwogen samengesteld…

Zakelijke-individuals

VIB-dag

BizImpress gelooft dat ondernemers en professionals hun eigen ‘brand personality’ zijn. Daarom helpen wij VIB’s (Very Important Businessmen & women) om hun persoonlijke branding te vertalen naar een eigen stijl waarin zij zich krachtig, professioneel en zelfverzekerd voelen. Deze hernieuwde energie is zichtbaar in de dagelijkse activiteiten en resulteert in succesvollere zakelijke ontmoetingen.

Presenteer jezelf als dé expert en vergroot je succes met je bedrijf!

BOOST JE IMPRESSIE – 1 dag

Presenteer jezelf als dé expert en vergroot je succes met je bedrijf!

Jouw eerste indruk is bepalend of iemand klant bij je gaat worden of niet.

Daarom breng ik als Identity Stylist, expert op het gebied van het vergroten van een krachtige eerste indruk, en vanuit mijn jarenlange ervaring in medialand alle elementen samen in deze eendaagse training. Zodat jij in staat bent om je krachtiger te presenteren en je eerste impressie te boosten en meer resultaat te realiseren met meer gemak.

Versterk jouw eerste indruk

Ontdek jouw unieke stijl

Verhoog jouw energie

Optimaliseer jouw boodschap door krachtige communicatie

Doorbreek jouw obstakels

Training:  16 januari en 29 maart 

 

8 weken Personal Identity Program

Jouw al gehele voorkomen staat voor jouw bedrijf.

8 weken Personal Identity Program

Jouw algehele voorkomen staat voor jouw bedrijf.

Ons doel is om jouw persoonlijkheid op de best mogelijk manier naar voren te laten komen in een stralende en passende identiteit. En ja, je uiterlijk werkt mee, maar dit en de juiste presentatie en styling is niet genoeg. Ook jouw gedrag, houding en de manier waarop je communiceert en jezelf presenteert zijn belangrijk. Maar ook de afspraken die je met jezelf maakt, het jezelf motiveren en in je positieve energie blijven, dragen bij aan jouw voorkomen.

Door meer zelfvertrouwen en door jezelf als succesvol te zien, zul je krachtiger en als dé expert gezien worden. En trek je automatisch jouw ideale klant aan.

.

Meld je aan voor de blogs en tips die je niet mag missen!