Masterclass Visagie & Hairstyling

BizImpress Masterclass

Presenteer jezelf als dé expert en vergroot je succes met je bedrijf!

Daarom breng ik als Identity Stylist, expert op het gebied van het vergroten van een krachtige eerste indruk en vanuit mijn jarenlange ervaring in media-land,  alle elementen samen. Dit doe ik in een eendaagse training “ Boost je impressie”  http://bizimpress.com/presenteer-jezelf-als-de-expert/ of in een 1 op 1 sessie in een VIB dag http://bizimpress.com/vib-training/

Wat ik vaak tegenkomt tijdens trainingen of andere werkzaamheden als Identity Stylist zijn de onder andere de volgende “Beauty problems” :

  • Welke producten passen bij mijn haar, de kapper doet het altijd zo makkelijk
  • Lipstick uitzoeken vind ik echt zo lastig, dan pak ik maar degene die ik altijd op heb
  • Foundations en concealers zijn abracadabra voor mij, hoe krijg ik die wallen weg en behoud ik een frisse look de hele dag door.

En daarom heb ik speciaal voor de business vrouwen die én geen tijd hebben om een uur voor de spiegel te zitten én toch weten dat het een must is, maar geen verstand hebben van dit soort zaken, een Masterclass georganiseerd.

Het is wanneer je druk bent de hele dag, zo prettig  dat je binnen een korte tijd er weer presentable uitziet.

Een demo met allemaal tips en tricks, genoeg momenten voor persoonlijke adviezen en het zelf uitproberen maakt dat jij vanaf deze dag sneller tip top voor de dag kan komen.

En last but not least, is er uiteraard tijd om met andere ondernemende vrouwen te netwerken.

 

Biz, Bites & Beauty

Kosten €47 pp

Wanneer: donderdag 21 februari van 16-19 uur

Waar: Broek in Waterland

 

Meld je nu aan voor deze middag, want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

info@bizimpress.com

of stuur een app naar Mascha 06 22 42 42 51