Ontdek hoe je als bedrijf door een pakkende eerste indruk de omzet verhoogt.

De eerste indruk die mensen – klanten – van jouw bedrijf hebben, is belangrijk. Je hebt slechts 2 seconden om hun aandacht echt te grijpen. Waarschijnlijk heb je aan de meeste zaken hier rondom wel gedacht. Maar wist je dat de mensen die het bedrijf vertegenwoordigen minstens zo’n grote – of grotere – invloed hebben?In onze Masterclasses nemen wij jou en/of je team mee in de wereld van stijl en verzorging. Zodat jouw bedrijf en de medewerkers de indruk maken waarmee je succes boekt. Het gaat in onze Masterclass over ”de buitenkant” van het voorkomen van jouw medewerkers.

Technieken & Tips, zowel voor mannen als vrouwen. De tijdsduur van de Masterclasses is 2,5 uur. Dit is kort en doelgericht en effectief. De Masterclasses kunnen ook gecombineerd worden, maar dan verwijs ik je naar de eendaagse training voor bedrijven. Die wij dan op maat kunnen maken.

Interactieve Masterclasses voor bedrijfsgroepen.

Masterclass De Eerste indruk

Zijn jouw medewerkers zich bewust van de eerste indruk die zij maken? Wat is hun houding en non-verbale communicatie? Dit heeft een grote invloed op jouw klanten en op collega’s.

Het kan zijn dat jullie elkaar niet snappen. Dat betekent niet dat jullie elkaar niet willen snappen. Als jij de communicatiestijl van de ander herkent, kun je hier beter mee omgaan en bij je klanten zelfs beter op de behoefte inspelen.

Natuurlijk kijken we ook naar jouw algehele voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in de verzorgings-, kappers- en retailbranche.

De Stijl Masterclass

Of je nu bedrijfskleding draagt of niet, het is belangrijk dat je een representatief voorkomen hebt. Je trekt daar klanten mee aan. Maar wat versta jij onder representatief? En wat wil de werkgever graag zien?

In de Masterclass zorgen wij voor een leuk, interactief programma waarbij persoonlijke kledingstijl en jouw voorkomen voor het bedrijf elkaar ontmoeten.

Leerzaam, gezellig én zorgt voor een leuke teambuilding, waarbij de neuzen in de toekomst dezelfde kant op gaan staan.

Na deze Masterclasses:

 • Weet je een pakkende eerste indruk te creëren op bewust en onbewust niveau.
 • Creëer je door jouw uitstraling en zelfvertrouwen een ontspannen sfeer.*
 • Groeit het vertrouwen binnen relaties, waardoor je meer zakendoet en meer omzet haalt.

Visagie & Hairstyling en Verzorging Masterclass

Wil jij eenheid qua hairstyle of make-up op de werkvloer? Je kunt denken aan hotels, restaurants of andere bedrijven waar bedrijfskleding wordt gedragen, en waar dus de haardracht en de make-up een grote rol speelt bij het totaalplaatje. In deze Masterclass gaan we aan de slag met de praktijk: zelf je make-up leren aanbrengen en haar stylen, zodat jij altijd representatief voor de dag komt in de stijl die past bij de bedrijfskleding, of de kledingvoorschriften van het bedrijf.

Na deze Masterclass:

 • Weet je zelf hoe je snel een perfecte look kan maken die je niet veel tijd kost
 • Ben je altijd representatief op je werk
 • Creëer je door jouw uitstraling en zelfvertrouwen een grotere gunfactor

Masterclass Beauty Boost

Presenteer jezelf als dé expert en vergroot je succes met je bedrijf!

Daarom breng ik als Identity Stylist, expert op het gebied van het vergroten van een krachtige eerste indruk en vanuit mijn jarenlange ervaring in media-land, alle elementen samen. Dit doe ik in een eendaagse training “ Boost je impressie/of in een 1 op 1 sessie in een VIB dag 

Op 21 February 2019 in Broek in Waterland

Wat ik vaak tegenkom tijdens trainingen of andere werkzaamheden als Identity Stylist zijn onder andere de volgende “Beauty Problems” :

 • Welke producten passen bij mijn haar, de kapper doet het altijd zo makkelijk
 • Lipstick uitzoeken vind ik echt zo lastig, dan pak ik maar degene die ik altijd op heb
 • Foundations en concealers zijn abracadabra voor mij, hoe krijg ik die wallen weg en behoud ik een frisse look de hele dag door.

En daarom heb ik speciaal voor de business vrouwen die én geen tijd hebben om een uur voor de spiegel te zitten én toch weten dat het een must is, maar weinig verstand hebben van dit soort zaken, een Masterclass georganiseerd.

Wanneer je druk bent de hele dag, zou het zo prettig zijn dat je binnen korte tijd er weer presentable uitziet.

 

Een demo met allemaal tips en tricks, genoeg momenten voor persoonlijke adviezen en het zelf uitproberen maakt dat jij vanaf deze dag sneller tip top voor de dag kan komen.

Last but not least, is er uiteraard tijd om met andere ondernemende vrouwen te netwerken.

 • Biz, Bites & Beauty
 • Kosten €47 pp
 • Wanneer: donderdag 21 februari van 16-19 uur
 • Waar: Broek in Waterland

Meld je nu aan voor deze middag, want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

RESERVEER NU JE PLAATS

-Offerte aanvragen

-Offerte aanvragen