BOOST JE IMPRESSIE – 1 dag

Presenteer jezelf als dé expert en vergroot je succes met je bedrijf!

Jouw eerste indruk is bepalend of iemand klant bij je gaat worden of niet.

Daarom breng ik als identity stylist, expert op het gebied van het vergroten van een krachtige eerste indruk en vanuit mijn jarenlange ervaring in media-land alle elementen samen in deze eendaagse training. Zodat jij in staat bent om je krachtiger te presenteren en je eerste impressie te boosten en meer resultaat te realiseren met meer gemak.

  • Versterk jouw eerste indruk
  • Ontdek jouw unieke stijl
  • Verhoog jouw energie
  • Optimaliseer jouw boodschap door krachtige communicatie
  • Doorbreek jouw obstakels

Ik geloof er in dat wanneer jij als ondernemer, een krachtig bedrijf neer wilt zetten, jij zelf in je kracht moet staan. En dat het dus altijd van binnen uit moet komen. Je zult anders blokkeren in de ontwikkeling van je bedrijf en in je eigen groei.

Als je helemaal open staat voor nieuwe dingen, en durft buiten je comfortzone te treden dan gaat de energie vanzelf stromen en zul je jouw successen en groei ervaren. En met die energie kun jij een geweldige indruk achter laten bij mensen die jij ontmoet.

Na deze dag – waar ook genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback:


* Ben jij je bewust van jouw indruk die je op mensen maakt, verbaal, non-verbaal en met jouw presentatie

* Weet je wat jouw stijl is, waardoor dit jou ondersteunt om krachtig en vol zelfvertrouwen naar buiten te treden

* Weet je hoe jij jouw communicatie kan versterken en op de juiste momenten kan inbrengen. Zodat je jouw boodschap nog beter kan overbrengen.

 

Wat zeggen deelnemers over deze training:

Monique Dekker: Ik wist niet wat mij te wachten stond. Wat een goede uitleg is er gegeven over communicatie stijlen. Ik heb daar nooit bij stilgestaan. Ik heb de training als zeer positief ervaren.

Jose Glas: Wat een eye-opener als je feedback krijgt over hoe je je zelf presenteert. De communicatie stijlen wil ik eigenlijk meteen toepassen. Het was een zeer heldere, informatieve dag. Met een heerlijke lunch. 

 

 

Wil jij als ondernemer met meer energie, zelfvertrouwen en kracht naar buiten treden?

Een verpletterende indruk maken die je helpt om meer resultaat en succes te creëren met je bedrijf?

Reserveer dan nu je plaats voor de training van vrijdag 29 maart.  

 

Investering: €147,-  exclusief 21% BTW
(Deze interactieve dag is compleet verzorgd en uitermate geschikt om te netwerken naast alle inzichten en inhoud van de training.)

Early Bird ticket zijn tot 16 maart te bestellen via onderstaande link voor maar € 97,- 

http://www.beautyenlifestyle.nl/product/early-bird/Wat klanten zeggen:

Ik ging successen schrijven en had meer focus gekregen, door methodes die jij mij aan gaf. En mijn collega’s hebben er ook meteen profijt van;)
Mascha ik was heel blij met je. Je bent positief, helder, gezellig en vooral energiek. Daar krijg je echt een boost van. Iris, Kinderdagverblijf medewerkster


” Interessante informatie tijdens de training van Mascha over het brein én de invloed van (niet) afgestemde kleding op het eerste contact. Ik … als ondernemer, hoe bewust ben ik me hier eigenlijk van?
Vanmorgen trok ik iets anders aan. Ik moest er zelf om lachen. Beter op
mijn lijf geschreven én die van de klant (denk ik” ) – Margreet Snaas coach


Zelf heb ik nooit echt sterk de behoefte gevoeld om me te laten coachen, helpen of begeleiden in mijn dagelijkse leven. Daarentegen besefte ik vaker en vaker dat ik in dat dagelijkse leven steeds tegen dezelfde problemen opliep. Hoeven geen grote problemen te zijn hoor maar ze zorgen er net genoeg voor
dat je nooit echt stappen voorwaarts maakt. Door alles te blijven doen hoe je het altijd al deed, zul jij geen grote veranderingen bewerkstelligen. Je blijft een beetje hangen, stil staan en dat is geen sleutel tot succes of een makkelijker en dus leuker leven.
Door samen te werken met mijn eigen life coach heb ik in 3 maanden leren te begrijpen hoe je je eigen succes kunt vergroten. Moeilijk? Helemaal niet! Veel werk? Echt niet! Michiel, werkzoekende uit Landsmeer

 
De professionals van Bizimpress kijken altijd eerst naar je persoonlijkheid en merk en passen daar de juiste stijl bij. Ik weet niet hoe vaak ik inmiddels tegen Mascha heb gezegd: ‘ben ik dat? Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien.’ Je beste zelf naar voren brengen, dat is de absolute kracht van Bizimpress!!- Caroline Visser, HR manager 

Meer referenties zijn te vinden op: http://bizimpress.com/referenties/