VIB-training – eendaags programma

VIB-training – eendaags programma

BizImpress gelooft dat ondernemers en professionals hun eigen ‘brand personality’ zijn. Daarom helpen wij hen om hun persoonlijke branding te vertalen naar een eigen stijl waarmee zij zich krachtig, professioneel en zelfverzekerd voelen. Deze hernieuwde energie is zichtbaar in de dagelijkse activiteiten en resulteert in succesvollere zakelijke ontmoetingen.

Ons doel is om jouw persoonlijkheid op de best mogelijk manier naar voren te laten komen in een stralend en passend imago.

Na ons VIB- (Very Important Businessmen of women) programma:

Weet jij welke stijl bij jou en je bedrijf past

Voel je je zelfverzekerd in je communicatie, verbaal en non-verbaal

Voel je je krachtiger, heb je sneller contact en ben je beter zichtbaar

Zichtbaarheid = meer opdrachten = omzet

Heb jij dé gunfactor (want daar draait het uiteindelijk om;)

Biz-persoonlijk plan
Biz-persoonlijk plan
Bizimpress_Logo_oranje1_100
Bizimpress_Logo_roze_100
Bizimpress_Logo_groen_100
Bizimpress_Logo_oranje_100

Styling

Presentatie

Communicatie stijlen

Uiterlijke verzorging

Wat houdt deze trainingsdag in:

Allereerst krijg je een vragenlijst toegestuurd, zodat we tijdens onze ontmoeting kunnen beginnen met een quickscan. Hoe kom je over? Hoe wil je overkomen? Dit is persoonlijk en eerlijk, en daar kun je iets mee. We gaan kijken naar jouw persoonlijke kledingstijl. Naar je bedrijf en hoe jij jouw voorkomen kan vertalen naar jouw ideale klant. Wat trek je aan, zodat jouw klant zich aangetrokken voelt tot jou. Dit doen we door moodboards te maken. Zo komen we achter jouw stijl, interesse en wensen. We doen ook een kleur- en figuuranalyse. We gaan aan de slag met jouw haar, verzorging, en (bij de dames) met make-up. Het gaat om het totaalplaatje waardoor het beeld van jou gevormd wordt.

Vervolgens gaan we aan de slag met jouw communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. We nemen een kijkje bij de verschillende communicatiestijlen.

Als extra item in de dag kunnen we een paar uur winkelen of een garderobe-check doen.

We staan vooral voor ‘wat past bij jou’ en niet ’hoe hipper, hoe beter’. We zijn onafhankelijk en zijn niet verbonden aan bepaalde merken.

-Vragenlijst VIB-dag

Klik hier

 

 

-Offerte aanvragen

-Offerte aanvragen

vib foto
Title