Live 1 op 1 training

1 op 1 live training – 2,5 uur- haar, (make-up) & style advies /shoppen

De eerste indruk die mensen – klanten – van jouw bedrijf hebben, is belangrijk. Je hebt slechts 2 seconden om hun aandacht echt te grijpen. Een eerste indruk is niet alleen offine tijdens meetings maar ook online. Denk bijvoorbeeld aan een vlog die je online post. Of foto’s die je bij je blog presenteert. Je kunt misschien niet altijd een professional inhuren voor elke vlog of blog. Of voor elk event of meeting die je hebt.

Dan is het fijn als je weet hoe je die pakkende indruk maakt met je voorkomen. Haar, voor de dames make-up, en styling heeft heel veel invloed op de eerste indruk die mensen van je zien. In deze 1 op 1 live training heb je in één pakket alles wat jij nodig hebt om niet meer te twijfelen voor de kast of in een winkel. Dat je niet denkt  ” kan dit wel, of sla ik de plank mis” .We zoeken met ons team alles persoonlijk uit voor jou. Dus een kledingrek om te passen of je gaat je mee naar de winkel. Een make-up workshop met werkboek voor de dames. Natuurlijk haar advies. Producten, kleuren en kapsel. Alles is helemaal persoonlijk voor jou op maat gemaakt.


Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak en ik boek een tijdslot voor je van 2,5 uur. Je kunt wat kleding meenemen waarvan je denkt, wat moet ik ermee. Of wat je juist heel veel draagt. Van te voren wil ik graag foto’s en je maten weten.

Voor wie is het?

  • als je veel online werkt, vlogt en social media belangrijk is voor je business
  • als je een buitendienst functie hebt
  • als je moet solliciteren
  • eigenlijk elk persoon die uiterlijk belangrijk vindt


Waarom?

Omdat een goed voorkomen jou energie, zelfvertrouwen en kracht geeft. Je verkoopt beter, je wordt als prof gezien en mensen krijgen vertrouwen in je. Dat wil je toch? En hoe leuk is het om een compliment te krijgen over je voorkomen;)

Investering €150 (inclusief fotoshoot waardebon)

Locatie Styling Foto en Coaching studio Broek in Waterland

Identity coaching ( weg met dat Imago)

8 weken – 1 op 1 begeleiding

Herken je één of meerdere uitspraken?

Ik vind het lastig om mezelf en mijn bedrijf te introduceren en te presenteren.

Ik heb het idee dat ik structuur en focus mis waardoor het lijkt dat er een chaotisch persoon staat ipv een expert.

Ik denk dat ik nog niet aan de top van mijn kunnen zit, maar voelt of ik blijf hangen in oude gewoontes

Andere mensen lijken krachtiger en succesvoller dan ik.

Ik wil meer energie, plezier en voldoening uit mijn werk halen.

Ik heb die schop onder mijn kont nodig, of iemand die mee kijkt over mijn schouder.

Meld je aan voor dit programma om jouw energie en zelfvertrouwen naar “the next level” te brengen!

Mijn doel is om jouw persoonlijkheid op de best mogelijk manier naar voren te laten komen in een stralende en passende identiteit.  Daarbij gaat het natuurlijk om je uiterlijk, presentatie en styling. Maar ook (minstens zo belangrijk) om zelfvertrouwen, overtuigingen en inzichten. Want ik ben van mening dat jouw echte identiteit van binnen zit en dat naar buiten uitstraalt. Als jij weet welke stappen nodig zijn om bepaalde patronen te doorbreken, dan kun je groei realiseren en zul je succesvoller worden, in je bedrijf en in je privé leven. Dit zul je terug zien in je omzet en in je relaties.

In dit 8 weken traject werken we aan:

Jouw persoonlijke identiteit: wie ben je, waar sta je voor, wat wil je uitstralen?

De manier waarop mensen jou zien. Ben jij dat of is dat een imago waarvan je denkt dat mensen dat willen zien.

De belemmeringen om jezelf te laten zien

Waar loop je tegenaan in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk?

Jouw concrete doelen, hoe te bereiken. Inclusief methodes die jou in je verdere leven zullen ondersteunen.

Jouw stijl van communicatie in relatie tot anderen.

Hoe je een pakkende eerste indruk maakt op bewust en op onbewust niveau, online en offline.

Hoe je jouw zichtbaarheid, geloofwaardigheid én impact kunt vergroten.

Verder  gaan we jouw style, haar en make-up onder de loep nemen en zul je de tools meekrijgen in workshop vorm zodat je altijd een goede indruk maakt on- en offline.

En we sluiten het traject af met een profielfoto.

 

INVESTERING €995 

Dit zijn 8 sessies, 1 op 1 live coaching.

In dit traject zit ook de live training: haar, make-up en styling TWV €150

Boost je impressie

2,5 uur  –  Style & impressie check GROEPSTRAINING

Jouw eerste indruk is bepalend of iemand klant bij je gaat worden of niet.

Daarom breng ik als identity stylist, expert op het gebied van het vergroten van een krachtige eerste indruk en vanuit mijn jarenlange ervaring in media-land alle elementen samen in deze training. Zodat jij in staat bent om je krachtiger te presenteren en je eerste impressie te boosten en meer resultaat te realiseren met meer gemak. We gaan een begin maken met jouw personal branding. Dat doen we in groepsverband. Waar gaan we mee aan de slag?

  • Feedback proces, welke indruk maak jij online en offline
  • Ontdek jouw unieke communicatie stijl en versterk jouw eerste indruk
  • Optimaliseer jouw boodschap door krachtige sfeerbeelden & authentieke looks (creëer jouw visionboard) 

Na deze (halve) dag – waar ook genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback:

  • Ben jij je bewust van jouw indruk die je op mensen maakt met jouw presentatie en voorkomen.
  • Weet je wat jouw stijl is, waardoor dit jou ondersteunt om krachtig en vol zelfvertrouwen naar buiten te treden. Waarbij je online en offline een consistente uitstraling hebt.
  • Weet je hoe jij jouw boodschap nog beter kan overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een ijzersterke pitch of korte presentatie. (Wie spreek jij eigenlijk aan, ook online)

Wil jij als ondernemer opvallen en een een verpletterende indruk maken die je helpt om meer resultaat en succes te creëren met je bedrijf?

Ontmoet je graag andere ondernemers, die er bewust van zijn dat netwerken ook belangrijk is voor jouw zichtbaarheid?

Binnenkort een nieuwe datum voor december 2021

 

Investering €35 ex btw

Wat klanten zeggen over werken met Mascha:

Mascha ik was heel blij met je. Je bent positief, helder, gezellig en vooral energiek. Daar krijg je echt een boost van. Iris, Kinderdagverblijf medewerkster

” Interessante informatie tijdens de training van Mascha over het brein én de invloed van (niet) afgestemde kleding op het eerste contact. Ik … als ondernemer, hoe bewust ben ik me hier eigenlijk van?
Vanmorgen trok ik iets anders aan. Ik moest er zelf om lachen. Beter op
mijn lijf geschreven én die van de klant (denk ik” ) – Margreet Snaas coach De professionals van Bizimpress kijken altijd eerst naar je persoonlijkheid en merk en passen daar de juiste stijl bij. Ik weet niet hoe vaak ik inmiddels tegen Mascha heb gezegd: ‘ben ik dat? Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien.’ Je beste zelf naar voren brengen, dat is de absolute kracht van Bizimpress!!- Caroline Visser, HR manager

 

Monique Dekker , AP productions: Ik wist niet wat mij te wachten stond. Wat een goede uitleg is er gegeven over communicatie stijlen. Ik heb daar nooit bij stilgestaan. Ik heb de training als zeer positief ervaren.


Jose Glas, Design & Fashion:,  Wat een eye-opener als je feedback krijgt over hoe je je zelf presenteert. De communicatie stijlen wil ik eigenlijk meteen toepassen. Het was een zeer heldere, informatieve dag. Met een heerlijke lunch.

 

Dana Schoenmaker, Foto van Dana:
Geleerd dat ik bijvoorbeeld moet denken aan mijn expressie van mijn gezicht;). Dat dominante personen een andere aanpak en benadering nodig hebben. Een leuke middag met een bewustwording van mijn indruk die ik maak. Hoe andere er tegenaan kijken.

Meer referenties zijn te vinden op: referenties

Referenties oa:

*Marieke Serruijs, Tekst & voice-over
*Tast of HC, Authentieke Chinese keuken
*Reflex Advocaten Haarlem
*VZB Advocaten
*Petra Niewenhuis, comm adviseur ministerie van Justitie
*Ladies Fortune, exclusieve damesmode
*Jan accountants

 

 

 

 

 

 

 

 

-Offerte aanvragen

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

LINKDIN

YOUTUBE