Online training `` hoe maak ik een pakkende indruk``

Online training en E book op maat

De eerste indruk die mensen – klanten – van jouw bedrijf hebben, is belangrijk. Je hebt slechts 2 seconden om hun aandacht echt te grijpen. Een eerste indruk is niet alleen offine tijdens meetings maar ook online. Denk bijvoorbeeld aan een vlog die je online post. Of foto’s die je bij je blog presenteert. Je kunt misschien niet altijd een professional inhuren voor elke vlog of blog. Of voor elk event of meeting die je hebt.

Dan is het fijn als je weet hoe je die pakkende indruk maakt met je voorkomen. Haar, make-up en styling heeft heel veel invloed op de eerste indruk die mensen van je zien.In deze E course & online training heb je in een pakket alles wat jij nodig hebt om niet meer te twijfelen voor de kast of in een winkel. Dat je niet na het opmaken denkt  ” kan dit wel, of sla ik de plank mis” We zoeken met ons team alles persoonlijk uit voor jou. De filmpjes en het werkboek zijn helemaal persoonlijk voor jou op maat gemaakt. Je krijgt zelfs een aantal producten toegestuurd die jouw eerste indruk benadrukken.


Hoe werkt het?

Je geeft je op via deze link en je krijgt dan een vragenlijst gemaild. Deze stuur je terug zodat wij de training op maat kunnen maken. Als we vragen hebben bellen wij je op. Vervolgens kun je na het terug sturen van de lijst binnen 5 werkdagen aan de slag.  Je hebt dan toegang tot jouw eigen video’s , E-book en je kunt een 1 op 1 afspraak inplannen voor een vervolg advies. (ja, dit zit er gewoon bij;)

Alles wijst zich vanzelf.


Voor wie is het?

 • vrouwen /vrouwelijke ondernemers
 • als je veel online werkt, veel vlogt en blogt.
 • als je een buitendienst functie hebt
 • als je moet solliciteren
 • eigenlijk elke vrouw die uiterlijk belangrijk vindt


Waarom?

Omdat een goed voorkomen, je energie, zelfvertrouwen en kracht geeft. Je verkoopt beter, je wordt als prof gezien en mensen krijgen vertrouwen in je. Dat wil je toch? En hoe leuk is het om een compliment te krijgen over je voorkomen;)

Investering €79 (inclusief producten twv €35)

intro video

Identity coaching

8 weken – 1 op 1 begeleiding

Herken je één of meerdere uitspraken?

 • Ik vind het lastig om mezelf en mijn bedrijf te introduceren en te presenteren.
 • Ik heb het idee dat ik structuur en focus mis.
 • Ik wil meer overzicht, waardoor ik meer resultaat behaal in minder tijd.
 • Ik denk dat ik nog niet aan de top van mijn kunnen zit, maar hoe nu verder?
 • Andere mensen zijn succesvoller dan ik.
 • Ik heb honderd-en-één ideeën, maar maak niets af.
 • Ik wil meer energie, plezier en voldoening uit mijn werk en privéleven halen.
 • Ik heb die schop onder mijn kont nodig, of iemand die mee kijkt over mijn schouder.

Meld je aan voor dit programma om jouw personal branding en zelfvertrouwen naar “the next level” te brengen!

Ons doel is om jouw persoonlijkheid op de best mogelijk manier naar voren te laten komen in een stralende en passende identiteit.  Daarbij gaat het natuurlijk om je uiterlijk, presentatie en styling. Maar ook (minstens zo belangrijk) om zelfvertrouwen, overtuigingen en inzichten. Want wij zijn van mening dat jouw echte identiteit van binnen en van buiten zit.  Als jij weet welke stappen nodig zijn om bepaalde patronen te doorbreken, dan kun je groei realiseren en zul je succesvoller worden, in je bedrijf en in je privéleven. En dit zul je terug zien in je omzet en in je relaties.

In dit traject van acht weken werken we aan:

 • Jouw persoonlijke identiteit: wie ben je, waar sta je voor, wat wil je uitstralen?
 • Jouw belemmeringen en motivatie.
 • Waar loop je tegenaan in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk?
 • Jouw concrete doelen, hoe te bereiken. Inclusief methodes die jou in je verdere leven zullen ondersteunen.
 • Jouw stijl van communicatie in relatie tot anderen.
 • Hoe je een pakkende eerste indruk maakt op bewust en op onbewust niveau, online en offline.
 • Hoe je jouw zichtbaarheid, geloofwaardigheid én impact kunt vergroten.

Naast de wekelijkse 1-op-1 coaching van 1 uur  en ons intensieve contact in die 8 weken, doe je ook mee aan verschillende activiteiten en trainingen van Bizimpress. Tevens maak je deel uit van een besloten platform van andere ondernemers die in hetzelfde traject zitten.

 

INVESTERING €997  (tot 1 mei 2020 daarna wordt deze verhoogd)

Boost je impressie

1 dag – groepstraining 4x per jaar

Jouw eerste indruk is bepalend of iemand klant bij je gaat worden of niet.

Daarom breng ik als identity stylist, expert op het gebied van het vergroten van een krachtige eerste indruk en vanuit mijn jarenlange ervaring in media-land alle elementen samen in deze training. Zodat jij in staat bent om je krachtiger te presenteren en je eerste impressie te boosten en meer resultaat te realiseren met meer gemak.

Versterk jouw eerste indruk

Ontdek jouw unieke stijl

Verhoog jouw energie

Optimaliseer jouw boodschap door krachtige communicatie en beelden

Doorbreek jouw obstakels

 

Na deze dag – waar ook genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback:

 • Ben jij je bewust van jouw indruk die je op mensen maakt met jouw presentatie en voorkomen.
 • Weet je wat jouw stijl is, waardoor dit jou ondersteunt om krachtig en vol zelfvertrouwen naar buiten te treden. Waarbij je online en offline een consistente uitstraling hebt.
 • Weet je hoe jij jouw boodschap nog beter kan overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een ijzersterke pitch of korte presentatie. (Wie spreek jij eigenlijk aan, ook online)
maswitshirt jasje

Wil jij als ondernemer met meer energie, zelfvertrouwen en kracht naar buiten treden?

Een verpletterende indruk maken die je helpt om meer resultaat en succes te creëren met je bedrijf?

Ontmoet je graag andere ondernemers, die er bewust van zijn dat netwerken ook belangrijk is voor jouw zichtbaarheid?

 

Reserveer dan nu je plaats voor deze verrassende training waar genoeg tijd is om te netwerken en jezelf te laten zien.  Dinsdag 15 december van 10-1230 uur. Locatie Broek in Waterland.

IVM Corona zullen er niet meer dan 5 mensen in de training zijn. Grijp snel je kans.

 

INVESTERING EARLY BIRD €30 vanaf 1 december €45
De ticket is nu te bestellen.

Wat klanten zeggen:

Ik ging successen schrijven en had meer focus gekregen, door methodes die jij mij aan gaf. En mijn collega’s hebben er ook meteen profijt van;)
Mascha ik was heel blij met je. Je bent positief, helder, gezellig en vooral energiek. Daar krijg je echt een boost van. Iris, Kinderdagverblijf medewerkster


” Interessante informatie tijdens de training van Mascha over het brein én de invloed van (niet) afgestemde kleding op het eerste contact. Ik … als ondernemer, hoe bewust ben ik me hier eigenlijk van?
Vanmorgen trok ik iets anders aan. Ik moest er zelf om lachen. Beter op
mijn lijf geschreven én die van de klant (denk ik” ) – Margreet Snaas coach


Zelf heb ik nooit echt sterk de behoefte gevoeld om me te laten coachen, helpen of begeleiden in mijn dagelijkse leven. Daarentegen besefte ik vaker en vaker dat ik in dat dagelijkse leven steeds tegen dezelfde problemen opliep. Hoeven geen grote problemen te zijn hoor maar ze zorgen er net genoeg voor
dat je nooit echt stappen voorwaarts maakt. Door alles te blijven doen hoe je het altijd al deed, zul jij geen grote veranderingen bewerkstelligen. Je blijft een beetje hangen, stil staan en dat is geen sleutel tot succes of een makkelijker en dus leuker leven.
Door samen te werken met mijn eigen life coach heb ik in 3 maanden leren te begrijpen hoe je je eigen succes kunt vergroten. Moeilijk? Helemaal niet! Veel werk? Echt niet! Michiel, werkzoekende uit Landsmeer

 
De professionals van Bizimpress kijken altijd eerst naar je persoonlijkheid en merk en passen daar de juiste stijl bij. Ik weet niet hoe vaak ik inmiddels tegen Mascha heb gezegd: ‘ben ik dat? Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien.’ Je beste zelf naar voren brengen, dat is de absolute kracht van Bizimpress!!- Caroline Visser, HR manager

 

Monique Dekker , AP productions: Ik wist niet wat mij te wachten stond. Wat een goede uitleg is er gegeven over communicatie stijlen. Ik heb daar nooit bij stilgestaan. Ik heb de training als zeer positief ervaren.


Jose Glas, Design & Fashion:,  Wat een eye-opener als je feedback krijgt over hoe je je zelf presenteert. De communicatie stijlen wil ik eigenlijk meteen toepassen. Het was een zeer heldere, informatieve dag. Met een heerlijke lunch.

 

Dana Schoenmaker, Foto van Dana:
Geleerd dat ik bijvoorbeeld moet denken aan mijn expressie van mijn gezicht;). Dat dominante personen een andere aanpak en benadering nodig hebben. Een leuke middag met een bewustwording van mijn indruk die ik maak. Hoe andere er tegenaan kijken.

Meer referenties zijn te vinden op: referenties

VIP-Personal Branding (fotoshoot) dag De opzet voor jouw online en offline eerste indruk.

1 dag – 1 op 1 begeleiding

BizImpress gelooft dat ondernemers en professionals hun eigen ‘brand personality’ zijn. Daarom help ik hen om hun persoonlijke branding te vertalen naar een eigen stijl waarmee zij zich krachtig, professioneel en zelfverzekerd voelen. Deze hernieuwde energie is zichtbaar in de dagelijkse activiteiten en resulteert in succesvollere zakelijke ontmoetingen.

Laat jouw stralende en passende identiteit zien! Consistent zijn in jouw voorkomen, geeft jou de uitstraling van de expert.  

 

Goede zichtbaarheid = meer opdrachten = omzet

 

Wat je gaat doen gedurende de dag: 

Allereerst krijg je een vragenlijst toegestuurd, zodat we tijdens onze ontmoeting meteen kunnen beginnen met een quickscan. Hoe kom je over? Hoe wil je overkomen? Dit is persoonlijk en eerlijk, en daar kun je iets mee.  Je wordt bewust gemaakt van jouw voorkomen en uitstraling. Wat dit voor en invloed heeft op jou en op een ander

Vervolgens gaan we aan de slag met een moodboard te maken. Zo komen we achter jouw stijl, een interesse zodat we de vertaalslag kunnen maken naar jouw stijl en voorkomen in jouw kleding en foto’s icm jouw uitingen online. 

We gaan een kijkje nemen in jouw pitch/verhaal. Wat maakt jou uniek en wat niet. Een eerste indruk valt of staat met een sterke pitch.

En natuurlijk gaan we je op de foto zetten. Je neemt genoeg kleding mee voor de shoot zodat we de juiste looks creëren voor jouw beeldbank. Jouw haar en make-up worden verzorgd.

Door verschillende outfits, settings en looks kunnen we een diversiteit aan foto’s maken, waar je  een langere tijd mee voort kunt. (Jezelf laten zien vanuit je eigen kracht en authenticiteit betekent geen oude foto’s gebruiken) 

Na deze dag:

* Voel je je zelfverzekerd door alle tips en tricks betreft jouw voorkomen waardoor je dus veel makkelijker je eigen kleding koopt, en je weet welke make-up en haardracht jouw voorkomen opvalt bij je klanten.

* Door je zelf vertrouwen voel jij je krachtiger waardoor je als expert gezien wordt. 

* Heb je een beeldbank aan eigen foto’s voor je social media dus heb je altijd de juiste uitstraling en materiaal die van jou is,  Materiaal/ foto’s van bijvoorbeeld Pinterest mag je niet zomaar gebruiken. Deze zijn te gebruiken voor al je social media. Dus nooit meer zoeken tussen je oude foto’s.

 

INVESTERING €597

ALLEEN EEN PERSONAL BRANDING SHOOT €450 (halve dag)

Referenties oa:

*Marieke Serruijs, Tekst & voice-over
*Tast of HC, Authentieke Chinese keuken
*Reflex Advocaten Haarlem
*VZB Advocaten
*Petra Niewenhuis, comm adviseur ministerie van Justitie
*Ladies Fortune, exclusieve damesmode
*Jan accountants

 

 

 

 

 

 

 

-Offerte aanvragen

-Offerte aanvragen

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

LINKDIN

YOUTUBE