Incompany

Training op maat voor bedrijven

De eerste indruk die mensen – klanten – van jouw bedrijf hebben, is belangrijk. Je hebt slechts 2 seconden om hun aandacht echt te grijpen. Waarschijnlijk heb je aan de meeste zaken hier rondom wel gedacht. Maar wist je dat de mensen die het bedrijf vertegenwoordigen minstens zo’n grote – of grotere – invloed hebben?

Bewust worden van een goede eerste indruk. Een dag of halve dag komen wij incompany met een op maat gemaakt programma. Gaan we kijken naar non-verbale communicatie, houding, communicatie stijlen of het algemene voorkomen van de medewerkers. Of misschien alles?
In overleg met de werkgever maken wij een plan van aanpak.
Resultaat van de training:

 • grotere saamhorigheid en verhoogde teamspirit
 • grotere gun factor
 • meer zelfvertrouwen en dus betere resultaten
 • betere resultaten en dus meer business = meer omzet

Identity & Personal Branding

8 weken – 1 op 1 begeleiding

Herken je één of meerdere uitspraken?

 • Ik vind het lastig om mezelf en mijn bedrijf te introduceren en te presenteren.
 • Ik heb het idee dat ik structuur en focus mis.
 • Ik wil meer overzicht, waardoor ik meer resultaat behaal in minder tijd.
 • Ik denk dat ik nog niet aan de top van mijn kunnen zit, maar hoe nu verder?
 • Andere mensen zijn succesvoller dan ik.
 • Ik heb honderd-en-één ideeën, maar maak niets af.
 • Ik wil meer energie, plezier en voldoening uit mijn werk en privéleven halen.

Meld je aan voor dit programma om jouw personal branding en zelfvertrouwen naar “the next level” te brengen!

Ons doel is om jouw persoonlijkheid op de best mogelijk manier naar voren te laten komen in een stralende en passende identiteit.  Daarbij gaat het natuurlijk om je uiterlijk, presentatie en styling. Maar ook (minstens zo belangrijk) om zelfvertrouwen, overtuigingen en inzichten. Want wij zijn van mening dat jouw echte identiteit van binnen en van buiten zit.  Als jij weet welke stappen nodig zijn om bepaalde patronen te doorbreken, dan kun je groei realiseren en zul je succesvoller worden, in je bedrijf en in je privéleven. En dit zul je terug zien in je omzet en in je relaties.

In dit traject van acht weken werken we aan:

 • Jouw persoonlijke identiteit: wie ben je, waar sta je voor, wat wil je uitstralen?
 • Jouw belemmeringen en motivatie.
 • Waar loop je tegenaan in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk?
 • Jouw concrete doelen, hoe te bereiken. Inclusief methodes die jou in je verdere leven zullen ondersteunen.
 • Jouw stijl van communicatie in relatie tot anderen.
 • Hoe je een pakkende eerste indruk maakt op bewust en op onbewust niveau, online en offline.
 • Hoe je jouw zichtbaarheid, geloofwaardigheid én impact kunt vergroten.

Naast de wekelijkse 1-op-1 coaching van 1 uur doe je ook mee aan verschillende activiteiten en trainingen van Bizimpress. Dit is o.a. een communicatietraining ( extern bij Extra Mile Academy), een fotoshootdag om je personal branding te versterken, een beautytraining, en je maakt deel uit van een besloten platform van andere ondernemers die in hetzelfde traject zitten.

Boost je impressie

1 dag – groepstraining

Jouw eerste indruk is bepalend of iemand klant bij je gaat worden of niet.

Daarom breng ik als identity stylist, expert op het gebied van het vergroten van een krachtige eerste indruk en vanuit mijn jarenlange ervaring in media-land alle elementen samen in deze eendaagse training. Zodat jij in staat bent om je krachtiger te presenteren en je eerste impressie te boosten en meer resultaat te realiseren met meer gemak.

 • Versterk jouw eerste indruk
 • Ontdek jouw unieke stijl
 • Verhoog jouw energie
 • Optimaliseer jouw boodschap door krachtige communicatie
 • Doorbreek jouw obstakels

Ik geloof er in dat wanneer jij als ondernemer, een krachtig bedrijf neer wilt zetten, jij zelf in je kracht moet staan. En dat het dus altijd van binnen uit moet komen. Je zult anders blokkeren in de ontwikkeling van je bedrijf en in je eigen groei.

Als je helemaal open staat voor nieuwe dingen, en durft buiten je comfortzone te treden dan gaat de energie vanzelf stromen en zul je jouw successen en groei ervaren. En met die energie kun jij een geweldige indruk achter laten bij mensen die jij ontmoet.

Na deze dag – waar ook genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback:

  • Ben jij je bewust van jouw indruk die je op mensen maakt, verbaal, non-verbaal en met jouw presentatie

 

  • Weet je wat jouw stijl is, waardoor dit jou ondersteunt om krachtig en vol zelfvertrouwen naar buiten te treden

 

  • Weet je hoe jij jouw communicatie kan versterken en op de juiste momenten kan inbrengen. Zodat je jouw boodschap nog beter kan overbrengen.

 

Wil jij als ondernemer met meer energie, zelfvertrouwen en kracht naar buiten treden?

Een verpletterende indruk maken die je helpt om meer resultaat en succes te creëren met je bedrijf?

Reserveer dan nu je plaats voor de training van donderdag 5 september (14-17.30 uur)

 

Investering: €99,-  exclusief 21% BTW
De Early Bird ticket van € 59,- is nu te bestellen tot 15 augustus. 

Wat klanten zeggen:

Ik ging successen schrijven en had meer focus gekregen, door methodes die jij mij aan gaf. En mijn collega’s hebben er ook meteen profijt van;)
Mascha ik was heel blij met je. Je bent positief, helder, gezellig en vooral energiek. Daar krijg je echt een boost van. Iris, Kinderdagverblijf medewerkster


” Interessante informatie tijdens de training van Mascha over het brein én de invloed van (niet) afgestemde kleding op het eerste contact. Ik … als ondernemer, hoe bewust ben ik me hier eigenlijk van?
Vanmorgen trok ik iets anders aan. Ik moest er zelf om lachen. Beter op
mijn lijf geschreven én die van de klant (denk ik” ) – Margreet Snaas coach


Zelf heb ik nooit echt sterk de behoefte gevoeld om me te laten coachen, helpen of begeleiden in mijn dagelijkse leven. Daarentegen besefte ik vaker en vaker dat ik in dat dagelijkse leven steeds tegen dezelfde problemen opliep. Hoeven geen grote problemen te zijn hoor maar ze zorgen er net genoeg voor
dat je nooit echt stappen voorwaarts maakt. Door alles te blijven doen hoe je het altijd al deed, zul jij geen grote veranderingen bewerkstelligen. Je blijft een beetje hangen, stil staan en dat is geen sleutel tot succes of een makkelijker en dus leuker leven.
Door samen te werken met mijn eigen life coach heb ik in 3 maanden leren te begrijpen hoe je je eigen succes kunt vergroten. Moeilijk? Helemaal niet! Veel werk? Echt niet! Michiel, werkzoekende uit Landsmeer

 
De professionals van Bizimpress kijken altijd eerst naar je persoonlijkheid en merk en passen daar de juiste stijl bij. Ik weet niet hoe vaak ik inmiddels tegen Mascha heb gezegd: ‘ben ik dat? Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien.’ Je beste zelf naar voren brengen, dat is de absolute kracht van Bizimpress!!- Caroline Visser, HR manager

 

Monique Dekker: Ik wist niet wat mij te wachten stond. Wat een goede uitleg is er gegeven over communicatie stijlen. Ik heb daar nooit bij stilgestaan. Ik heb de training als zeer positief ervaren.


Jose Glas: Wat een eye-opener als je feedback krijgt over hoe je je zelf presenteert. De communicatie stijlen wil ik eigenlijk meteen toepassen. Het was een zeer heldere, informatieve dag. Met een heerlijke lunch. 

 

Meer referenties zijn te vinden op: referenties

VIB- styling en fotografie dag

1 dag – 1 op 1 begeleiding

BizImpress gelooft dat ondernemers en professionals hun eigen ‘brand personality’ zijn. Daarom help ik hen om hun persoonlijke branding te vertalen naar een eigen stijl waarmee zij zich krachtig, professioneel en zelfverzekerd voelen. Deze hernieuwde energie is zichtbaar in de dagelijkse activiteiten en resulteert in succesvollere zakelijke ontmoetingen.

Laat jouw stralende en passende identiteit zien! Consistent zijn in jouw voorkomen, geeft jou de uitstraling van de expert. 

 

Zichtbaarheid = meer opdrachten = omzet

 

Wat je gaat doen gedurende de dag: 

Allereerst krijg je een vragenlijst toegestuurd, zodat we tijdens onze ontmoeting meteen kunnen beginnen met een quickscan. Hoe kom je over? Hoe wil je overkomen? Dit is persoonlijk en eerlijk, en daar kun je iets mee.  Je wordt bewust gemaakt van jouw voorkomen en uitstraling. Wat dit voor en invloed heeft op jou en op een ander

Vervolgens gaan we aan de slag met een moodboard te maken. Zo komen we achter jouw stijl, een iinteresse zodat we de vertaalslag kunnen maken naar jouw stijl en voorkomen in jouw kleding en foto’s.

We kunnen gaan shoppen of we gaan een garderobe check doen. De keuze hangt af van jouw behoeften. Door te shoppen krijg je nog meer inzichten in wat jou staat. Maar een opgeruimde kast is ook nooit weg. Dit kunnen we vooraf overleggen.

En natuurlijk gaan we je op de foto zetten. Je neemt genoeg kleding mee voor de shoot zodat we de juiste looks creëren voor jouw beeldbank. Jouw haar en make-up worden verzorgd.

Door verschillende outfits, settings en looks kunnen we een diversiteit aan foto’s maken, waar je  een langere tijd mee voort kunt. (Jezelf laten zien vanuit je eigen kracht en authenticiteit betekent geen oude foto’s gebruiken)

Na deze dag:

* Voel je je zelfverzekerd door alle tips en tricks betreft jouw voorkomen waardoor je dus veel makkelijker je eigen kleding koopt, en je weet welke make-up en haardracht jouw voorkomen opvalt bij je klanten.

* Door je zelf vertrouwen voel jij je krachtiger waardoor je als expert gezien wordt. 

* Heb je een beeldbank aan eigen foto’s voor je social media dus heb je altijd de juiste uitstraling en materiaal die van jou is,  Materiaal/ foto’s van bijvoorbeeld Pinterest mag je niet zomaar gebruiken. Deze zijn te gebruiken voor al je social media. Dus nooit meer zoeken tussen je oude foto’s.

-Vragenlijst VIB-dag

Klik hier

-Offerte aanvragen

-Offerte aanvragen

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

LINKDIN

YOUTUBE