Live 1 op 1 training

1 op 1 live training – 2,5 uur- haar, (make-up) & style advies /shoppen

De eerste indruk die mensen – klanten – van jouw bedrijf hebben, is belangrijk. Je hebt slechts 2 seconden om hun aandacht echt te grijpen. Een eerste indruk is niet alleen offine tijdens meetings maar ook online. Denk bijvoorbeeld aan een vlog die je online post. Of foto’s die je bij je blog presenteert. Je kunt misschien niet altijd een professional inhuren voor elke vlog of blog. Of voor elk event of meeting die je hebt.

Dan is het fijn als je weet hoe je die pakkende indruk maakt met je voorkomen. Haar, voor de dames make-up, en styling heeft heel veel invloed op de eerste indruk die mensen van je zien. In deze 1 op 1 live training heb je in één pakket alles wat jij nodig hebt om nooit meer te twijfelen voor de kast of in een winkel. Een make-up workshop met werkboek voor de dames. Natuurlijk haar advies. Producten, kleuren en kapsel. Alles is helemaal persoonlijk voor jou op maat gemaakt.


Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak en ik boek een tijdslot voor je van 3 uur. Je kunt wat kleding meenemen waarvan je denkt, wat moet ik ermee. Of wat je juist heel veel draagt. Van te voren wil ik graag foto’s en je maten weten.

Voor wie is het?

  • als je veel online werkt, vlogt en social media belangrijk is voor je business
  • als je een buitendienst functie hebt
  • als je moet solliciteren
  • eigenlijk elk persoon die uiterlijk belangrijk vindt


Waarom?

Omdat een goed voorkomen jou energie, zelfvertrouwen en kracht geeft. Je verkoopt beter, je wordt als prof gezien en mensen krijgen vertrouwen in je. Dat wil je toch? En hoe leuk is het om een compliment te krijgen over je voorkomen;)

Investering €165 ex btw

Locatie Studio Broek in Waterland

Professional inhuren?

Dat kan! Ons starttarief is €150,- voor 2 uurtjes en daarna rekenen we €75,- per uur.

Wat klanten zeggen over werken met Mascha:

Mascha ik was heel blij met je. Je bent positief, helder, gezellig en vooral energiek. Daar krijg je echt een boost van. Iris, Kinderdagverblijf medewerkster

” Interessante informatie tijdens de training van Mascha over het brein én de invloed van (niet) afgestemde kleding op het eerste contact. Ik … als ondernemer, hoe bewust ben ik me hier eigenlijk van?
Vanmorgen trok ik iets anders aan. Ik moest er zelf om lachen. Beter op
mijn lijf geschreven én die van de klant (denk ik” ) – Margreet Snaas coach De professionals van Bizimpress kijken altijd eerst naar je persoonlijkheid en merk en passen daar de juiste stijl bij. Ik weet niet hoe vaak ik inmiddels tegen Mascha heb gezegd: ‘ben ik dat? Ik wist niet dat ik er zo uit kon zien.’ Je beste zelf naar voren brengen, dat is de absolute kracht van Bizimpress!!- Caroline Visser, HR manager

 

Monique Dekker , AP productions: Ik wist niet wat mij te wachten stond. Wat een goede uitleg is er gegeven over communicatie stijlen. Ik heb daar nooit bij stilgestaan. Ik heb de training als zeer positief ervaren.


Jose Glas, Design & Fashion:,  Wat een eye-opener als je feedback krijgt over hoe je je zelf presenteert. De communicatie stijlen wil ik eigenlijk meteen toepassen. Het was een zeer heldere, informatieve dag. Met een heerlijke lunch.

 

Dana Schoenmaker, Foto van Dana:
Geleerd dat ik bijvoorbeeld moet denken aan mijn expressie van mijn gezicht;). Dat dominante personen een andere aanpak en benadering nodig hebben. Een leuke middag met een bewustwording van mijn indruk die ik maak. Hoe andere er tegenaan kijken.

Meer referenties zijn te vinden op: referenties

Referenties oa:

*KPMG directie en MT
*G-star directie en MT
*Marieke Serruijs, Tekst & voice-over

*Tast of HC, Authentieke Chinese keuken
*Reflex Advocaten Haarlem
*VZB Advocaten
*Jan accountants
*Gresb 

 

Fotografen: 
Natasja Noordervliet
Dana Schoenmaker
Angelique Merks
Marius Roos
Joffra Creative

Video:
Vincent KoK

 

 

 

 

 

 

 

 

-Offerte aanvragen

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

LINKDIN

YOUTUBE